Objevte novou kancelář Pro-Office od společnosti Prolumia

13 June, 2024

Hledáte řešení osvětlení, které kombinuje nadčasový design s moderní technologií?

V tom případě se seznamte s modernizovaným svítidlem Pro-Office od společnosti Prolumia, které bylo plně technicky inovováno, ale zachovalo si svůj klasický vzhled. Nové svítidlo Pro-Office je všestrannější, krásnější a odolnější než kdy dříve.

Pro-Office: ideální řešení pro váš další problém s osvětlením!

Nekonečné možnosti využití od kanceláří po nemocnice

Společnost Pro-Office zajišťuje všeobecné osvětlení pro různé objekty: od kanceláří a škol až po nemocnice a knihovny. Portfolio zahrnuje svítidla pro povrchovou i vestavnou montáž. Díky tomu lze osvětlení použít téměř všude a specialistům na osvětlení nabízí nejen flexibilitu při plánování a navrhování, ale také větší jednotnost při realizaci světelných řešení.

Dlouhodobé úspory – životnost více než 100 000 hodin

Díky působivé účinnosti více než 125 lumenů na watt a životnosti přes 100 000 hodin dosahuje Pro-Office dlouhodobých úspor spotřeby energie a nižších nákladů na údržbu. Představuje tak významnou výhodu pro projekty udržitelných budov a pomáhá plnit cíle v oblasti energetické účinnosti.

Světlo podle potřeby – barva a množství přizpůsobené potřebám uživatele

Pro-Office má tři nastavitelné barvy světla (3000 K, 3500 K a 4000 K) a čtyři nastavitelné úrovně výkonu. To vytváří možnost jemně vyladit osvětlení podle potřeb uživatelů a specifik místnosti. Díky tomu můžete jako architekt nebo instalační technik zajistit funkční a pohodlné řešení osvětlení.

Krásný a kvalitní design interiéru

Svítidlo je opatřené matným bílým práškovým lakem s jemnou strukturou. Díky tomu se svítidlo Pro-Office bez problémů začlení do klasických i moderních interiérů. To se líbí interiérovým designérům, kteří ve svých projektech hledají symetrii, jednotnost a estetickou dokonalost.

Jednoduchá a snadná instalace díky standardní možnosti připojení GST18/3

Instalace svítidel Pro-Office je rychlá a snadná, například díky standardní možnosti připojení GST18/3 u vestavných variant nebo volitelnému příslušenství, jako jsou nouzové jednotky a připojení plug & play. Zkrácení doby instalace a zkrácení intervalu údržby přináší výhodu v podobě nákladů jak na počátku, tak v průběhu celkové životnosti (TOC).

Bezpečné a pohodlné: NEN-EN 12464-1 pro osvětlení na pracovišti (UGR <19)

Svítidla Pro-Office splňují normy NEN-EN 12464-1 pro osvětlení pracovišť (UGR <19) a jsou vybavena novou generací LED diod s optimální svítivostí a špičkovou životností. Díky tomu lze zajistit nejen bezpečné a pohodlné pracovní prostředí, ale také soulad se zákonnými požadavky.

Minimální dopad na životní prostředí díky udržitelnému balení

Nové udržitelné obaly na výrobky z hnědé lepenky odpovídají rostoucí potřebě výrobků s menším dopadem na životní prostředí. Jedná se o jeden z prvků, který snižuje emise CO2 celého projektu, což může být důležité pro certifikace týkající se životního prostředí.

Bezstarostné používání

Zaručená kvalita a vysoce kvalitní specifikace a výkon jsou pro společnost Prolumia nejdůležitější. Platí to i pro modernizovaný model Pro-Office. Instalační firma i koncový uživatel tak mají jistotu bezpečného produktu, který je zkonstruován pro dlouhodobé a bezproblémové používání.

Shrnutí Pro-Office:

  • Univerzální přisazená svítidla ve třech velikostech
  • Zapuštěná svítidla dostupná ve 2 velikostech
  • Nízká míra oslnění ideální pro pracoviště (UGR <19)
  • Výrazně lepší světelná účinnost, nyní až 125 lm/W
  • Světelný tok/výkon nastavitelné ve čtyřech úrovních
  • Teplota chromatičnosti nastavitelná podle potřeby na 3000, 3500 nebo 4000 K
  • Zapuštěná varianta standardně vybavená koncovkou GST18/3
  • Kompletní připojovací systém GST18/3 je k dispozici samostatně

Máte zájem o Pro-Office?

Brožura – Podrobnější informace o povrchových a vestavných svítidlech Pro-Office naleznete na webových stránkách. Zde si můžete stáhnout úvodní leták společnosti Pro-Office.

Máte raději osobní kontakt? Naši odborníci na osvětlení se s vámi rádi poradí a poskytnou vám nejlepší řešení jakéhokoli problému. Zavolejte na +420 222 563 003, zašlete e-mail info@prolumia.cz nebo nás kontaktujte prostřednictvím kontaktního formuláře.

Rádi vám pomůžeme najít to správné osvětlení.